LÖSEV Gönüllüleri

LÖSEV Gönüllüleri

LÖSEV 1998 yılında lösemili çocuklara yardım amaçlı kurulan bir vakıftır. Kurulduğu günden beri hızlı bir şekilde çalışmalarına devam eden vakıf, günümüzde de lösemili çocuklar için pek çok çalışma yapmaktadır. Bu çalışmaların tamamı ücretsizdir ve gönüllüler tarafından gerçekleştirilir. İsteyen herkes LÖSEV gönüllüleri arasına katılabilmektedir. Siz de çok kolay bir şekilde gönüllü olup tüm bu çalışmalara katılabilirsiniz.

Nasıl LÖSEV Gönüllüsü Olabilirim?

LÖSEV’e gönüllü üye olarak kanser hastası çocuklara hem maddi hem de manevi destek verebilirsiniz. Bunun için herhangi bir şart bulunmamaktadır. Yani kadın, erkek, öğrenci, çalışan olmanız farketmemektedir. Gönüllü olmak için aranan tek şart istekli ve yardımsever olmanızdır.

Lösemili çocuklar vakfına üye olmak için vakfa gitmeniz ya da internet sitesinde yer alan LÖSEV gönüllü üye formunu doldurmanız yeterli olmaktadır. Bu form, vakıf sistemi içerisinde saklanır. Formda yer alan iletişim bilgileriniz üzerinden vakıf üyeleri size ulaşarak, vakıf hakkındaki duyuruları iletir. Böylece etkinliklere ya da çalışmalara siz de katılabilirsiniz. Mesela 15 günde bir tanışma toplantıları gerçekleşmektedir. Bu sayede diğer gönüllüler ile de tanışarak kısa bir süre içerisinde LÖSEV çalışmalarına sizler de katılabilirsiniz.

Gönüllü olduktan sonra LÖSEV tarafından yapılan tüm etkinliklere katılabilir, lösemili çocuklara yardımcı olabilirsiniz. Dilerseniz LÖSEV tarafından açılan okul ya da atölyelerde de görev alabilirsiniz. Yani siz gönüllü olduktan sonra yapabileceğiniz pek çok iş kalmıştır. İşlerinize ya da okullarınıza göre bu işler arasından tercih yaparak size en uygun olan çalışmalara katılabilirsiniz.

LÖSEV üyelik aidatı 24 TL olarak belirlenmiştir ve yıllık olarak ödenmektedir. Bu konuda vakıf tarafından size 1 yıl süre verilir. Yani 1 yıl süre içerisinde istediğiniz zaman üyelik aidatını ödeyebilirsiniz. Dilerseniz bağış yapmak amacıyla daha fazla ödeme de gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme işlemleri tüm bankalar üzerinden LÖSEV hesabına yatırılabilir. Ya da Ankara, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Antalya ya da İzmir’de yer alan vakıflara giderek ödemeyi direkt olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bankadan ödeme yapacaksanız dekontu faksla göndermeniz gerekmektedir. Dilerseniz 0312 447 06 60 numaralı telefon üzerinden LÖSEV’e ulaşıp ödemenizi kredi kartı ile de yapabilirsiniz.