Lösev’e Bağış Yapanlar

Lösev’e Bağış Yapanlar

LÖSEV, lösemili çocuklara ve ailelere yardım için kurulmuştur ve yıllardır bu konuda ücretsiz olarak hizmet vermektedir. LÖSEV’in kurulduğu günden beri bağış yapan pek çok insan bulunmaktadır. LÖSEV’e bağış yapanlara ise yaptıkları bağışlar hakkında düzenli olarak bilgi verilmektedir. Eğer siz de bağış yapmak istiyorsanız, bağış yapabileceğiniz pek çok kategori bulunmaktadır. Yani yapılan bağışların yalnızca kan ya da kemik iliği yani kök hücre olmadığını söyleyebiliriz.

LÖSEV’e Nasıl Bağış Yapılır?

Bilindiği gibi LÖSEV’in pek çok çalışması vardır. Bu çalışmalar lösemili çocuklara ve ailelerine ücretsiz yardım sağladığı için, bu konularda pek çok yardıma ihtiyaç duyulmaktadır. Gönüllülük esası ile çalışan LÖSEV’in temel olarak okul, atölye, tekstil, elektronik ve mobilya gibi pek çok konuda yardıma ihtiyacı olmaktadır. LÖSEV okul ihtiyaç listesine baktığımızda bando kıyafetleri, laser printer, dijital fotoğraf makinesi ve bilgisayar gibi pek çok ürünün olduğunu görüyoruz. Yani dilerseniz bu ürünler ile bağış yapabilirsiniz. Bu durumun nedeni ise LÖSEV’in yalnızca lösemili çocuklar için açtığı bir okulunun olmasıdır. Bu okulun da tahmin edeceğiniz gibi pek çok ihtiyacı olabilmektedir. Az önce bahsettiğimiz listedeki maddelere göre siz de LÖSEV’e bağış yapabilirsiniz.

Okul haricinde LÖSEV’e ait olan pek çok meslek edindirme atölyesi bulunmaktadır. Bu atölyelerin de sık sık malzeme ihtiyacı olmaktadır. LÖSEV’in atölyelerine bağış yapmak isterseniz dikiş ya da overlok makineleri alablirsiniz. Bunlara ek olarak keçe ve toz boya gibi malzemelere de ihtiyaç duyulmaktadır. Aynı şekilde kıyafet, kumaş, dikiş malzemeleri (iğne vs) de alabilirsiniz.

LÖSEV’in en büyük çalışmalarından biri de Ankara’daki konuk evidir. Bu ev, lösemi tedavisi için Ankara’ya gelen aileler için tasarlanmıştır ve bazı ihtiyaçları olmaktadır. LÖSEV’in konuk evine bağış yapmak isterseniz televizyon, yatak ve koltuk gibi ev eşyaları alabilirsiniz.

Son olarak LÖSEV’in pek çok aracı bulunmaktadır. Bu araçların bakım,onarım ve kasko gibi ihtiyaçları olabilmektedir. Eğer saydığımız bağışlar haricinde daha büyük bir bağışta bulunmak isterseniz bu şekilde de yardımcı olabilirsiniz. Löseminin ne kadar zor bir hastalık olduğunu unutmamak ve biraz da olsun çorbada tuzunuzun bulunması için sizler de pek çok şekilde LÖSEV’e bağış yapabilirsiniz.