Tüp Bebek Yaptıranlar

Tüp Bebek Yaptıranlar

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin büyük ümit kaynağı olan tüp bebek tedavisi için güvenilir merkezler bulmak oldukça önemlidir. Doğru merkez, doktor seçiminde tüp bebek yaptıran kişilerin yorumları da etkili olmaktadır.  Burada yapılan yorumlar bilgi amaçlı verilmiş olup kişilerin yorumlarından dolayı sitemiz sorumlu değildir. İşte sizler için hazırladığımız tüp bebek yaptıranlar ve yorumları.

  • Sigortanız varsa Antalya Özel Anadolu Hastanesine gidebilirsiniz. Devlet ilaçların ve tedavi ücretinin bir kısmını karşılıyor. Süper bir ekip var herkese tavsiye ederim. Kredi kartına 4 taksit yapıyorlar.
  • Ben İstanbul Anadolu Yakası’nda Umut Tüp Bebek Merkezinde tedavi görmekteyim. İlaç dahil toplam 4.000 TL.ödedim. Doktorum Enver Kurt kendisinden çok memnunum.
  • Ankara Maya Tüp Bebek Merkezinde özel olarak yaptırdım. İlaçlar 2.500 tuttu tedavide 3.000 TL. sanırım. Misafirhanesi var herkese tavsiye ederim.
  • Ben Ankara Maya’da yaptırdım. Çikolata kistim var ve ilk denemede tutmuş durumda. Şuan 6.haftadayım fakat düşük riski bulunuyor bu yüzden korkuyorum ama inşAllah birşey olmaz. Burada Dr. Adnan hoca var onu tavsiye ederim. Bütün tedavimi kendisi gerçekleştirdi çok iyi bir insan. Tedavi ücreti ise ilk tüp bebek yaptıracaklara 3.000 TL. diye hatırlıyorum.
  • Ben şuanda tüp bebek raporumla birlikte 2.tedavimdeyim. Tüp bebek raporunu herhangi bir üniversite hastanesine giderek alabilirsiniz. Almış olduğunuz raporla da sgk anlaşmalı özel merkezlerden indirimli olarak faydalanabilirsiniz. Rapor almak için bazı şartlar bulunmakta. Ben şuanda Ankara Güven Hastanesi Dr.Sarp Özcan’a muayene olmaktayım.
  • Bende İzmir’de Erol Hoca’nın hastasıydım. Bir dizi ameliyat sonrası eşimle birlikte bize aşılama denildi. Fakat 2 senemiz geçti artık dayanacak gücümüzde kalmadı özel bir yer olduğu için. Daha sonra borç harç derken İstanbul Memorial Hastanesi’nde bulunan Semra Kahraman’a gittim. Burada tüp bebek yaptırdım. Şuan yapılan ilk denemede hamileyim. Raporlu bakılıyor mu bilgim yok fakat hastane personeli de çok iyi. Doktorunuza istediğiniz zaman ne kadar yoğun olursa olsun ulaşabiliyorsunuz.
  • Ben Taksim İstanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi görüyordum. Dr. Ozan Özolçay’dan çok memnunum. Kendisi çok ilgili ve istediğiniz zamana ulaşabiliyor sorular sorarak aklınızdaki işaretleri giderebiliyorsunuz.