LÖSEV E Posta Adresi

LÖSEV E Posta Adresi

1998 yılında Ankara’da kurulan Lösemili Çocuklar Vakfı, 20 yıldır aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Kısa bir sürede büyüyen ve çalışmalarını şekillendiren vakıf, bu süre içerisinde yüzlerce lösemili çocuğun iyileşmesine yardımcı olmuştur. Bu nedenle ülkemizde faaliyet gösteren en başarılı vakıflardan biri olduğu herkes tarafından bilinmektedir. LÖSEV’e isteyen herkes üye olup gönüllü olarak çalışabilmektedir. Bunun için LÖSEV e posta adresi üzerinden iletişime geçebilir ve sitede yer alan formu doldurarak üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra düzenli olarak bilgilendirme mesajları alıp, LÖSEV tarafından yapılan çalışmaların tümüne katılabilirsiniz.

LÖSEV’in amacı lösemili çocukların en başta sağlık olmak üzere tüm ihtiyaçlarının ücretsiz bir şekilde karşılanmasına yardımcı olmaktır. Bunun için hem okul hem de hastane gibi pek çok kurum işleten LÖSEV, tüm hizmetlerini ücretsiz olarak sağlamaktadır. Yerleşik projelerinin dışında sürekli olarak değişen ve yenilenen projeleri de bulunmaktadır. Bu projeler farklı illerde de gerçekleştiği için dilediğiniz şekilde katılıp gönüllü olabilirsiniz.

LÖSEV İletişim

Hem lösemili çocuklara hem de ihtiyacı olan pek çok kişiye yardımda bulunan LÖSEV’e ulaşmak için eğer varsa şehrinizdeki vakıf bürolarını ya da internet sitesini kullanabilirsiniz. İnternet sitesinde LÖSEV hakkında tüm bilgiler yer almaktadır. Bunlardan biri de LÖSEV iletişim bilgileridir. Eğer e posta ile iletişime geçmek isterseniz [email protected] adresini kullanabilirsiniz. E posta üzerinden de 7 gün 24 saat hizmet verildiği için dilediğiniz zaman LÖSEV’e ulaşabilirsiniz.

LÖSEV’in Ankara’da bulunan merkezinin adresi ise Turgutlu Sokak No:30 Gaziosmanpaşa’dır. Eğer Ankara’da yaşıyorsanız ya da seyahat için Ankara’da bulunuyorsanız bu adres üzerinden LÖSEV’e ulaşabilirsiniz.  Dilerseniz iletişim numaraları ya da whatsapp hattı üzerinden de LÖSEV ile iletişime geçme şansınız bulunmaktadır. İletişim için 0312 666 03 12, Whatsapp için ise 0549 760 10 10 numaralarını kullanabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi LÖSEV iletişim için pek çok seçenek sunmaktadır. Bunlar arasından size en uygun olanını seçerek hemen iletişime geçebilirsiniz. LÖSEV lösemili çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bir vakıf olduğu için böyle durumlarda dilediğiniz şekilde iletişim kurup vakıftan yardım alabilirsiniz.