7. Lösemi Miyelom Kongresi

lösemide doktor ilişkisi

7. Lösemi Miyelom Kongresi

Lösemi Miyelom Kongresi de 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Lösemi ve miyelom kongresine bir önceki yıl birçok ülkeden katılım sağlanmıştı. Birçok kişinin katılmasıyla birlikte farklı tedavi yöntemlerinden bahsedilmişti. Ayrıca da birçok hasta ve hasta yakını bu kongreye katılım sağlayarak kafalarında beliren soruları yöneltmişlerdi. Her yıl düzenli olarak yapılacağı planlanan bu kongreye yine çok sayıda katılım olacağı da belirlenmiştir.

2018 yılında düzenlenecek olan kongrenin henüz tam olarak kesin bir gün belirlenmemiştir. 2018 yılı içerisinde 7. Lösemi miyelom kongresine yoğun bir şekilde katılım sağlanacağı da gelen bilgiler üzerine yoğunlaşmıştır.

Lösemi miyelom kongresine özellikle de hasta ve hasta yakınları katılarak hasta ile ilgili sorulara ve bu sorularla ilgili önemli dönemlere katılmaktadır. Genel olarak en çok sorular arasında da şu belirtiler yer almaktadır. Kök hücre naklinin olası fayda ve riskleri nelerdir? Ne kadar süre hastanede olmam gerekecek? Özel bir bakıma ihtiyacım olacak mı? Mikroplardan nasıl korunacağım? Yan etkiler konusunda ne yapabiliriz? Kök hücre nakli olması normal aktivitelerimi nasıl etkileyecek? Tam iyileşme şansım nedir?

Hangi ilaçları alacağım? Beklenen faydaları nelerdir? Tedavi ne zaman başlayacak? Ne zaman bitecek? Hangi sıklıkta tedavi alacağım? Tedavi için nereye gideceğim? Ardından eve dönerken araç kullanabilir miyim? Tedavi sırasında kendime dikkat etmek için ne yapabilirim? Tedavinin işe yaradığını nasıl bileceğiz? Gibi soruların cevaplarını aramaktadırlar. 7. Lösemi miyelom kongresine katılım için yakından duyuruları takip etmeniz önemlidir.

7. Lösemi Miyelom Kongresi Katılım

Lösemi Miyelom Kongresi Katılım şartları genel olarak Türk Hematoloji Derneği tarafından sürekli olarak güncellenen duyuruları takip etmeniz çok önemlidir. Ayrıca Lösemi Lenfoma Miyelom.org sitesini ziyaret ederseniz bir başka etkinlikle daha karşı karşıya kalabilirsiniz. Hastalar ve yakınları için multipl miyelom hakkında eğitim toplantısı düzenleneceği de belirtildi. Bu hastalık hakkında öğrenmek istediğiniz özellikle şeyleri yine buradan öğrenebilirsiniz. Katılım ve otopark genel olarak ücretsizdir. 9 Mart 2018 yılında ise 13.30 ile 17.00 saatleri arasında bu etkinlik de gerçekleşecektir.